[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Imagine” src=”https://vinlavin.ro/wp-content/uploads/2019/08/125e7e5adf0e8830e1a124f9390efcbc.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Pe lângă vinuri am decis să includem în lista noastră de produse și caviarul. Caviarul roșu sau negru e un deliciu de lux care a devenit accesibil oricui. Considerat un simbol al gastronomiei rusești caviarul bucură papilele gustative oricărui capricios.

Tipuri de icre roșii:

Caviarul roșu are în componența sa proteine aproximativ 32%, acizi grași și lecitină care este importantă pentru buna funcționare a organismului, fiind bogată în HDL „colesterolul bun”. Caviarul îmbunătățește  funcția cognitivă și sistemul imunitar. De asemenea, este bogat în vitamine A, B, D și E. Minerale: fosfor, calciu, iod.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]