Muscat Ottonel Nostalgia
  • Muscat Ottonel Nostalgia
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Muscat Ottonel Nostalgia

Sticle de vin

Cantitate

Pret vin

20,00 RON

Transport gratuit în București

Vin deosebit de parfumat cu o aromă specifică florală de petale albe, cu ușoare urme de condimente. Muscat-ul poate varia de la sec și proaspăt la dulce și siropos.

Recomandare gastronomică: Această varietate poate fi servită alături de budinci și deserturi de ciocolată.

Temperatura de servire: 10-12°C

Alcool min. 12.5% vol.

Caracteristicile vinului

An recolta
2016
Culoare
Alb
Soi
Muscat Ottonel
Tip
Demisec