Via Maria Merlot
  • Via Maria Merlot
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Via Maria Merlot

Sticle de vin

Cantitate

Pret vin

21,00 RON

Transport gratuit în București

Un vin ales, intens colorat, delicat, cu fructuozitate . Domină fructele negre  dublate de arome fine ciocolată, zmeură proaspătă, piper și scorțișoară. 

Recomandare gastronomică: Se asociază excelent cu preparate din vânat, frigărui din berbecuț și cașcavaluri picante.

Temperatura de servire: 16-18°C

Alcool min. 14.5% vol.

Caracteristicile vinului

An recolta
2016
Culoare
Roșu
Soi
Merlot
Tip
Sec