• SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Apriori Saperavi Cabernet Sauvignon - 0.75L

Produse

Cantitate

Pret vin

35,00 RON

Transport gratuit în București

Apriori Cabernet Sauvignon + Saperavi un cupaj roșu sec, tânăr, cu o culoare de un roșu rubiniu intens. Vinul oferă arome de fructe negre dulci, dublate armonios de note discrete de ciuperci, frunze uscate. Un parteneriat reușit dintre Saperavi, soiul georgian și faimosul Cabernet Sauvignon. Aciditate medie, corp rotund, postgust fructat cu tente condimentate. 

Caracteristicile vinului

An recolta
2016
Culoare
Roșu
Soi
Saperavi
Tip
Sec