• SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Caneva da Nani - frizzante alb sur lie 2017

Produse

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 6.

Pret vin

40,00 RON

Transport gratuit în București

Caneva da Nani - frizzante alb sur lie. Note proaspete de mere verzi suculente, flori albe și pâine caldă. Aciditate marcată bine integrată cu nivelul de alcool de 11%. Un frizzante echilibrat proaspăt. Senzație delicată de fructe galbene. Asociere culinară: aperitive, brânzeturi și preparate din pește. Transport gratuit în București. 

Caracteristicile vinului

An recolta
2017
Culoare
Alb
Soi
Glera
Tip
Frizzante