• SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

DAC Rezerv 2015

Produse

Cantitate

Pret vin

62,00 RON

Transport gratuit în București

Cupaj Cabernet Sauvignon + Merlot+ Saperavi – Culoare de un roșu rubiniu deschis. Nasul e bogat în mirodenii ușor condimentate, tutun, frunze uscate, cuișoare și piper măcinat. Notele de afumat devin și ele dominante, amintind de câteva delicii culinare. Ardeiul gras este prezent și el, dar ceva mai discret decât aromele prezentate mai sus.  Vinul are o structură complexă, corp fructat, plin cu gust de cireșe și prune confiate. Sec. Alcoolul de 14% își conturează vădit prezența, dar în armonie cu aciditatea bine definită. Se pretează perfect cu carne roșie sau carne de porc la grătar.

Caracteristicile vinului

An recolta
2015
Culoare
Roșu
Soi
Cabernet Sauvignon Merlot Saperavi
Tip
Sec