• SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

DAC Roșu Domnesc 2015

Produse

Cantitate

Pret vin

54,00 RON

Transport gratuit în București

Un cupaj îndrăzneț dintre  Fetească Neagră +Cabernet Sauvignon + Merlot. Arome de fructe roșii și negre dulci, dublate elegant de note de lemn dulce, vanilie și cafea. Corp echilibrat, suav, cu taninurile pline. Aciditatea perfect integrată cu nivelul de alcool de 14,5%. Un final condimentat, fructat. Asocieri culinare, brânzaturi maturate, carne roșie, ciuperci la tigaie.

Caracteristicile vinului

An recolta
2015
Culoare
Roșu
Soi
Fetească Neagră Merlot Cabernet Sauvignon
Tip
Sec