• SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Malbec Equinox 2015

Produse

Cantitate

Pret vin

130,00 RON

Transport gratuit în București

Equinox Malbec 2015, o ediție limitată. În vara lui 2019, în România, au fost aduse aproximativ 100 de sticle. Pe stoc au rămas câteva sticle. Deși nu pare cunoscut, Malbec de la Equinox a cucerit lăsând impresii memorabile. 

O culoare de un roșu rubiniu, plin de note de fructe negre, mure și afine, dublate delicat de niște urme de vanilie și cuișoare. O structură echilibrată, elegantă cu un final de lungime lungă. Impresionant!

Următoarea recoltă a lui Malbec de la Equinox va fi peste 2 ani. 

Vi-l recomand cu drag!

Caracteristicile vinului

An recolta
2015
Culoare
Roșu
Soi
Malbec
Tip
Sec