• SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Novak Chardonnay Riesling Alb de Onițcani 2018

Produse

Cantitate

Pret vin

70,00 RON

Transport gratuit în București

Novak Winery - o mică cramă din Republica Moldova, recunoscută prin soiul Alb de Onițcani, a creat un nou cupaj impresionant prin combinarea armonioasă a mai multor soiuri precum: Chardonnay, Riesling, Alb de Onițcani. Proporție: Chardonnay 50%, Riesling 25% și Alb de Onițcani 25% , maturat în butoaie timp de 6 luni. 

Un vin sec, alb, excepțional, dominat de arome de flori albe, fructe cu miez galben, inclusiv câteva note discrete de caise confiate. Gust echilibrat elegant ușor onctuos. 

E un vin excelent pentru toți acei care nu preferă vinurile spumante, dar își doresc un vin de Revelion. 

Caracteristicile vinului

An recolta
2018
Culoare
Alb
Soi
Chardonnay, Riesling, Alb de Onițcani
Tip
Sec