• SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Pinot Noir Chateau Cristi 0,75 L - vin roșu sec

Produse

Cantitate

Pret vin

90,00 RON

Transport gratuit în București

Un Pinot Noir de la Chateau Cristi Republica Moldova - de un roșu rubiniu deschis. Nasul dezvoltă arome de fructe negre dulci, note condimentate, dublate de impulsuri de torefacție, mai exact, de cafea și cacao. Mai discrete mi s-au părut accentele de flori de bujori ;i vanilie. O structură delicată, suavă și catifelată.

Aciditatea medie și nivelul de alcool de 14% fac treabă bună împreună. Postgust catifelat, ușor condimentat.

Temperatura de servire este de 16-18 grade Celsius.

Pinot Noir se recomandă a fi servit cu brânzeturi moi, mâncăruri cu sosuri cremoase, și bucate din curcan și vițel.

Caracteristicile vinului

An recolta
2017
Culoare
Roșu
Soi
Pinot Noir
Tip
Sec