Magazinul online de vinuri - vinlavin.ro

Vin roșu

Vin rosu

Ne-am propus să oferim vinuri roșii de calitate: românești, moldovenești, italienești și georgiene. Vinuri create din o varietate de soiuri nobile sau specifice unei anumite regiuni viticole. Dacă vă interesează vinurile roșii din regiunile menționate care au cucerit lumea accesați mai jos.

Vin alb

Vin alb

Zilele calde de vară le putem potoli cu un vin alb sec creat din soiuri de struguri care bucură simțurile. Un alb demisec sau demidulce împacă orice pretențios, pe când un vin alb dulce va sta bine alături de o prăjiturică. Tu ce vin alb preferi?

Vin rose

Vin rose

Vinul rosé este creat din struguri roșii. În funcție de nuanța și de stilul dorit, culoarea obținută se datorează pielițelor zdrobite care stau la o anumită temperatură timp de câteva ore în contact cu mustul. Rosé - aliatul perfect pentru indeciși.

Vin moldovenesc

Vin moldevesnesc

Astăzi vinurile moldovenești au un alt stil și o nouă prezentare. Am ales cu grijă vinurile de la producătorii moldoveni care au cucerit și inspirat întreaga lume. Mai mult, punem accent pe promovarea vinurilor de la micii producători din Moldova.

Vin românesc

Vin romanesc

Cu siguranță, vinul românesc își bucură necontenit admiratorii. Prin proiectul nostru, susținem micile vinării românești cu vinuri de excepție. De asemenea, salutăm orice producător care aduce pe piață ceva nou și de calitate.