Atu Chardonnay 2017
  • Atu Chardonnay 2017
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Atu Chardonnay 2017

Sticle de vin

Cantitate

Pret vin

43,00 RON

Atu Chardonnay 2017 ediție limitată. În total, au fost produse 1900 de sticle, în România au ajuns doar 500 de sticluțe. Acest vin îmi amintește de filmul Bottle Shock, de acel Chardonnay Château Montelena, care a atras atenția întregii lumi schimbând astfel tiparul vinurilor bune. Chardonnay de la Atu winery este creat de cel mai bun oenolog, vinificator din Moldova, Constantin Stratan de la  Equinox, fautorul celebrului cupaj 5 Elemente.

Nasul bucură de fructe proaspete vezi cu miez alb, câteva fori albe și tente proaspete minerale. Pe de altă parte, notele de vanilie și postgustul delicat, ușor onctuos, fluid, cu arome de unt proaspăt te ademenesc. Atu Chardonnay 2017 complex, proaspăt, echilibrat și fascinant. Cu siguranță va veți îndrăgosti.

Caracteristicile vinului

An recolta
2017
Culoare
Alb
Soi
Chardonnay
Tip
Sec