Chardonnay Barrique
  • Chardonnay Barrique
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Chardonnay Barrique

Produse

Cantitate

Pret vin

49,00 RON

Transport gratuit în București

Chardonnay Barrique – Conu’Albu se distinge printr-o culoare de un galben pai cu tente verzi, strălucitoare. Vinul eliberează elegant arome fine, dar complexe. De fapt, nasul prezintă un mix de arome perfect combinate. Gustul este unul fluid, intens, onctuos, dublat cu senzații de ulei și biscuiți. Conu’ Albu Chardonnay - cu o structură echilibrată și bine definită. Aciditatea medie reușit integrată cu nivelul de alcool de 14%.Postgust lung dominat de senzația unor biscuiți vanilați.

Recomandare gastronomică: Se consumă alături de carne albă, fructe de mare și legume la grătar.

Temperatura de servire: 8-10°C

Alcool min. 14% vol.

Caracteristicile vinului

An recolta
2016
Culoare
Alb
Soi
Chardonnay
Tip
Sec