Cabernet Sauvignon Conu' Albu
  • Cabernet Sauvignon Conu' Albu
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Cabernet Sauvignon Conu' Albu

Produse

Cantitate

Pret vin

30,00 RON

Transport gratuit în București

Supranumit și regele vinurilor roșii, Cabernet Sauvignon-ul Conului Albu este acel vin corpolent și plin, care reușește să îți inunde simțurile cu aromele de fructe de pădure, să le contrabalanseze, cu astringența specifică zonei dintre mare și Dunăre. 

Recomandare gastronomică: Mângâiat de atingerea delicată a lemnului, se pretează pentru cărnurile roșii, mâncărurile grele în serile geroase și vijelioase de la malul mării. Conu’ îl preferă cu mistreț în sos de ierburi aromatice, piure de păstârnac și brânzeturi cu mucegai albastru – Blue Cheese.

Temperatura de servire: 18-20°C

Alcool min. 13% vol.

Caracteristicile vinului

An recolta
2016
Culoare
Roșu
Soi
Cabernet Sauvignon
Tip
Sec