Conu Albu Merlot
  • Conu Albu Merlot
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Conu Albu Merlot

Sticle de vin

Cantitate

Pret vin

30,00 RON

Transport gratuit în București

Prințul vinurilor roșii, acest giuvaer rubiniu a fost șlefuit și dichisit de Conu’ pentru a se prezenta în toată splendoarea sa. Mătăsos, catifelat, cu arome de zmeură coaptă, cu subtile nuanțe de tabac, acest vin este un prieten bun pentru domni, dar și un „amant” discret pentru doamne. 

Recomandare gastronomică: Aromele și puterea lui de seducție te fac să îl dorești, să îl poftești, dar nu singur ci alături de brânzeturi nobile, cărnuri roșii sau vânat. 

Temperatura de servire: 18-20°C

Alcool min. 13,5% vol.

Caracteristicile vinului

An recolta
2016
Culoare
Roșu
Soi
Merlot
Tip
Sec