Tămâioasa Românească Nostalgia
  • Tămâioasa Românească Nostalgia
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Tămâioasa Românească Nostalgia

Sticle de vin

Cantitate

Pret vin

20,00 RON

Transport gratuit în București

Păstrând cu discreție parfumul tipic, se dezvăluie treptat celor răbdători, recreându-le în minte tabloul unui cocktail perfect. Tenta de mosc și vanilie capătă în timp nuanțe olfactive care sugerează evident mirosul fagurelui de albine.

Recomandare gastronomică: Se servește în compania deserturilor, dar și alături de mâncăruri ușor picante.

Temperatura de servire: 10-12°C

Alcool min. 14% vol.

Caracteristicile vinului

An recolta
2016
Culoare
Alb
Soi
Tămâioasa Românească
Tip
Demisec