Nostalgia Fetească Neagră
  • Nostalgia Fetească Neagră
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Nostalgia Fetească Neagră

Sticle de vin

Cantitate

Pret vin

20,00 RON

Transport gratuit în București

Vin cu caracter olfactiv discret, dar foarte specific, care sugerează mirosul de prune uscate, coacăze negre și ușoare nuanțe de scorțișoară. Impresionează prin distincție și complexitate. Posedă un gust amplu, catifelat, suficient de corpolent, cu taninuri moi, fine, bine integrate.

Recomandare gastronomică: Se recomandă a se consuma în compania vânatului, a brânzeturilor aromate sau a oricărui tip de grătar.

Temperatura de servire: 18-20°C

Alcool min. 14.5% vol.

Caracteristicile vinului

An recolta
2016
Culoare
Roșu
Soi
Fetească Neagră
Tip
Demisec