Via Maria Cabernet Sauvignon
  • Via Maria Cabernet Sauvignon
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Via Maria Cabernet Sauvignon

Sticle de vin

Cantitate

Pret vin

21,00 RON

Transport gratuit în București

Soi robust, plin, corpolent, extractiv, cu echilibru și astringenta bine temperate, este caracterizat de o aciditate care consolidează senzația de robustețe. Un vin structurat cu un deosebit potențial de învechire.

Recomandare gastronomică: Se asociază perfect cu friptura de porc și preparatele din carne de vânat.

Temperatura de servire: 18-20°C

Alcool min. 13% vol.

Caracteristicile vinului

An recolta
2016
Culoare
Roșu
Soi
Cabernet Sauvignon
Tip
Sec