• SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

5 Elemente Equinox 2016

Produse

Cantitate

Pret vin

130,00 RON

Transport gratuit în București

Celebrul vin roșu moldovenesc 5 Elemente Equinox a apărut pe piața din România, recolta anului 2016. Cantitatea produsă 2900 de sticle. 5 Elemente ajunge în Polonia, Austria, România și o parte rămâne pentru piața din Republica Moldova.  Cupajul roșu, sec, de milioane, este  creat din Cabernet Sauvignon 40%, Shiraz 19%, Malbec 19, Rara Neagră 11% și Carmenere 11%. Un vin care face toți banii. Dominat de fructe negre, ciocolată, caramel, tabac. Gust echilibrat, perfect! Alcool 14%. Maturat in butoi timp de 30 de luni. Pogdoriile Equinox se află în satul Olănești, regiunea Purcari. 

Caracteristicile vinului

An recolta
2016
Culoare
Roșu
Soi
Cabernet Sauvignon Shiraz Malbec Rara Neagra Carmenere
Tip
Sec