• SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Fetească Neagră Domeniile Pripa

Produse

Cantitate

Pret vin

95,00 RON

Transport gratuit în București

O Fetească Neagră de la un nou mic producător din Republica Moldova pe care am degustat-o la un festival de la Iași. Chiar a impresionat multă lume cu gusturi rafinate. Vizual, vinul începe să prindă o altă nuanță de un roșu rubiniu cu tente cărămizii. Feteasca a stat în butoaie de stejar timp de 8 luni. Nasul e plin de fructe negre confiate, cum ar fi prunele, dublate armonios de alte fructe negre dulci, inclusiv gemul de cireșe. Fumul rămâne prezent și în gust, prunele uscate devin mai evidente, cu un caracter frumos echilibrat și un corp suav, catifelat, ușor condimentat, cu urme delicate de frișcă. Aciditatea medie este integrată minunat cu fructul și nivelul de alcool de 14,8%, acesta nefiind deloc agresiv. Un finiș fructat, condimentat, moale.

Caracteristicile vinului

An recolta
2017
Culoare
Roșu
Soi
Fetească Neagră
Tip
Sec