SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale

 

Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.

 

Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât

Novak Chardonnay Riesling Alb de Onițcani 2018

Produse

Cantitate

Pret vin

70,00 RON

Transport gratuit în București

Descriere: Cupaj alb, sec, creat din: Chardonnay 50%, Riesling 25% și Alb de Onițcani 25%. Maturat în butoaie de stejar timp de 6 luni. 

Un vin sec, alb, excepțional, dominat de arome de flori albe, fructe cu miez galben, inclusiv câteva note discrete de fructe exotice. Gust echilibrat, elegant, ușor onctuos. 

Temperatura de servire: 6-8 °C

Gastronomie: Pește gras de râu, carne albă de pui, grătar de porc. 

Notă! Acest produs va fi livrat de producător/importator sau de un partener dintr-un anume oraș! Vă mulțumim!

Caracteristicile vinului

An recoltă
2018
Culoare
Alb
Soi
Chardonnay, Riesling, Alb de Onițcani
Tip
Sec
Regiune
Valul lui Traian
Țara
Republica Moldova
Podgorii
Stepa Bugeacului
Nivel alcool
13,5%