• SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Frizzante Fetească Regală Domeniile Panciu

Produse

Cantitate

Pret vin

37,00 RON

Transport gratuit în București

Frizzante Domeniile Panciu 2018  creat din strugurii de Fetească Regală, acesta este primul alb efervescent fermentat la sticlă, nedegorjat, produs fără adaos de sulfiți din România. Pentru fabricarea acestuia au fost aplicate câteva procedee tehnologice inovative care au permis excluderea completă a dioxidului de sulf din procedurile de vinificare. Protecția permanentă a materiei prime în atmosferă de gaz inert, fermentarea mustului cu drojdii selecționate ce consumă mari cantități de oxigen în procesele metabolice și fermentarea malo-lactică controlată a vinului , sunt principalele principii care au stat la baza acestor procedee. Vinul poate fi păstrat chiar și 2 ani fără pericol de oxidare.

Frizzante Domeniile Panciu Feteasca Regală un vin petiant alb, sec de o culoare de un galben pai dominat de arome de caise, mere verzi, cu delicate note de cozonac. Aciditate medie, plăcută, frumos echilibrată cu nivelul de alcool de 12%.  Postgust proaspăt. Temperatura de servire 2-4 °C. 

Caracteristicile vinului

An recolta
2018
Culoare
Alb
Soi
Fetească Regală
Tip
Frizzante