Aligoté LaSapata
  • Aligoté LaSapata
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Aligoté LaSapata

Sticle de vin

Cantitate

Pret vin

30,00 RON

Transport gratuit în București

Un vin alb, sec remarcabil. Soiul Aligoté din Delta Dunării impresionează prin buchetul său generos de flori albe și câteva citrice discrete. Un vin românesc aromat, fin, proaspăt.

Alb, sec, proaspăt marcat de o aciditate echilibrată în raport cu nivelul de alcool de 13%. În gust mai identificăm și ceva note fine dulcegi care îi oferă vinului un caracter deosebit. Personal, îl consider cel mai bun vin alb sec din strugurii Aligoté din România.

Recomandat de a fi servit rece, acompaniat de pește prăjit, de preferat la grătar sau carne albă de pui.

Caracteristicile vinului

An recolta
2017
Culoare
Alb
Mentiuni
Struguri Eco
Soi
Aligoté
Tip
Sec