Irsai Oliver Kvint
  • Irsai Oliver Kvint
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Irsai Oliver Kvint

Sticle de vin

Cantitate

Pret vin

36,00 RON

Transport gratuit în București

O culoare de un galben auriu cu reflexii ușor deschise. Note de pere dulci, frumos combinate cu câteva citrice delicate. Un buchet plin de flori albe, în special flori de salcâm, ce ademenesc  senzorii olfactivi. Proaspăt, dulceag, cu gust de pere dulci și miere de albine. Demidulce, aciditate ușoară, rotunjită de nivelul de alcool prietenos. În final, bucură papilele gustative cu o senzație placută, dulce.

Caracteristicile vinului

An recolta
2016
Culoare
Alb
Soi
Irsai Oliver
Tip
Demisec