Ice Wine Fautor 2016
  • Ice Wine Fautor 2016
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Ice Wine Fautor 2016

Produse

Cantitate

Pret vin

125,00 RON

Transport gratuit în București

Un Ice Wine din 2016 de la Fautor (strugurii stafiditi din soiuri nobili precum Muscat Ottonel si Traminer. Strugurii au fost culeși dupa ce acestia au inghetat putin). Capteaza atentia prin culoarea sa un galben chihlimbariu intens. Un vin dulce licoros cu arome senzationale de flori de tei, gutui, miere de albine, dublate de nuante fine de caise confiate. Personal, am simtit si cateva note de fructe exotice cum ar fi mango. Gustul impresioneaza prin onctuozitatea sa parfumata, seducatoare, intensa. Evident aciditatea sa este minunat integrata cu nivelul de alcool de 12,5%. Va sigur ca veti ramane impresionati de la prima inghititura. 

Caracteristicile vinului

An recolta
2016
Culoare
Alb
Soi
Muscat Ottonel, Traminer
Tip
Ice Wine