Alb de Onițcani Novak
  • Alb de Onițcani Novak
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Alb de Onițcani Novak

Produse

Cantitate

Pret vin

38,00 RON

Transport gratuit în București

Alb de Onițcani de la Vinăria Novak un vin alb sec de o culoare galben pai cu reflexii verzui. Domină arome de flori albe și fructe dulci cu miez alb. De asemenea, pot fi identificate note discrete de vanilie și brioșe. Un gust proaspăt cu tente ușor onctuoase. Aciditate medie armonios integrată cu nivelul de alcool de 12,5%. 

Caracteristicile vinului

An recolta
2017
Culoare
Alb
Soi
Alb de Onițcani
Tip
Sec