LaSapata. Rosé
  • LaSapata. Rosé
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

LaSapata. Rosé

Sticle de vin

Cantitate

Pret vin

30,00 RON

Rosé LaSapata, proaspăt, recolta anului 2017. Mătăsoasa Băbeasca Neagră „transformată” în rosé oferă vinului o culoare asemenea căpsunilor coapte. Nasul este generos cu un buchet de fructe roșii dulci, moi. Acest rosé fructat imi amintește de cireșele de mai, de primele căpșuni dublate de câteva petale de trandafir. 

Aciditatea frumos echilibrată, un rosé potrivit pentru serile calde de vară, acompaniate cu salate cu ton, fructe de mare.

Caracteristicile vinului

An recolta
2017
Culoare
Rosé
Mentiuni
Struguri Eco
Soi
Băbească Neagră (Rara Neagră)
Tip
Sec