Admir lucrurile aparent imposibile
  • Admir lucrurile aparent imposibile
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Admir lucrurile aparent imposibile

Sticle de vin

Cantitate

Pret vin

60,00 RON

Transport gratuit în București

Un vin de un roșu rubiniu intens și chiar opac. Impresioneză papilele gustative oferindu-le un gust fin și catifelat, nasul și bolta palatina au rămas frapate de o aroma nestăpânită de piele tăbăcită, dublată frumos de arome de cireșe negre foarte coapte, ciocolată și puțină scortișoară. Un sărut ușor condimentat pe care ai vrea să-l simți mai mereu.

Caracteristicile vinului

An recolta
2014
Culoare
Roșu
Soi
Pinot Noir
Tip
Sec