Negre
  • Negre
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Negre

Produse

Cantitate

Pret vin

115,00 RON

Transport gratuit în București

Negre Fautor vin roșu sec  cu o culoare de un rubiniu intens cu reflexii albastre purpurii, violacee. Opac. Un buchet generos de fructe negre coapte dublate armonios cu note fine vegetale. Cochetele note de lemn își fac apariția pentru a crea ceea ce numim complexitate.

Aciditatea pare a fi ridicată, dar integrată perfect pentru a crea un echilibru potrivit. Un vin corpolent, viu și catifelat. Un postgust fructat, ușor proaspăt și condimentat.

Caracteristicile vinului

An recolta
2016
Culoare
Roșu
Soi
Rara Neagră, Fetească Neagră
Tip
Sec