LaSapata Merlot Cabernet
  • LaSapata Merlot Cabernet
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

LaSapata Merlot Cabernet

Produse

Cantitate

Pret vin

35,00 RON

Transport gratuit în București

La Sapata. Cabernet, Merlot – un cupaj reușit care descoperă note de fructe negre dulci și prune uscate. Aciditate medie cu o structură catifelată. Postgust plăcut, fructat.

Acest vin roșu sec se potrivește cu carne de vită și filigran de ou și ardei dulce, blanchet de vițel, ceafă de porc.

Caracteristicile vinului

An recolta
2016
Culoare
Roșu
Soi
Cabernet Sauvignon, Merlot
Tip
Sec