Timbrus De autor 2015
  • Timbrus De autor 2015
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Timbrus De autor 2015

Produse

Cantitate

Pret vin

92,00 RON

Transport gratuit în București

Descriere: Cupaj roșu sec, o culoare de un roșu rubiniu intens. Bărbătos, taninurile pline, mătăsoase. Un postgust lung, plin de fructe negre dulci, ciuperci și vanilie.

Temperatura de servire: 16-18 °C.

Gastronomie: Carne roșie, brânză maturată.

Notă! Acest produs va fi livrat de producător/importator sau de un partener dintr-un anume oraș! Vă mulțumim!

Caracteristicile vinului

An recoltă
2015
Culoare
Roșu
Soi
Malbec, Shiraz, Saperavi
Tip
Sec
Regiune
Ștefan Vodă
Țara
Republica Moldova
Podgorii
Purcari
Nivel alcool
13%