Pământ Roșu Feteasca Neagră
  • Pământ Roșu Feteasca Neagră
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Pământ Roșu Feteasca Neagră

Produse

Cantitate

Pret vin

60,00 RON

Transport gratuit în București

O Fetească Neagră cu caracter de pe Dealurile Silagiului, Banat. Roba sa de un roșu rubiniu cu tente deschise adună curioșii de vinuri în jurul ei. Vinul evocă note de sol umed, frunze uscate și flori de violete. Totuși, aceste arome ce par a fi mai grele sunt acoperite delicat de câteva note discrete de fructe negre confiate, amintindu-ne de senzații calde, plăcute. O structură plină, cu taninurile ușor încordate în revanșă cu o aciditate bine prezentată ce îi oferă un caracter intens, hotărât, cu o senzație de prospețime. Nivelul de alcool de 14% conturează stilul acestei Fetești Negre din Ardeal. Gustul condimentat domină și în postgust, acompaniat de note ale unor fructe negre coapte.

Caracteristicile vinului

An recolta
2013
Culoare
Roșu
Soi
Fetească Neagră
Tip
Sec