Corcova Cuvée Bohème
  • Corcova Cuvée Bohème
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Corcova Cuvée Bohème

Sticle de vin

Cantitate

Pret vin

59,00 RON

Transport gratuit în București

Corcova Cuvée Bohème, indiscutabil, un vin roșu, sec echilibrat, rotund, o eleganță și catifelare aparte. O culoare vie cu ușoare reflexii violacee. Fructe negre coapte, cireșele și prunele uscate devin dominante în paletă de arome. 

Corcova Cuvée Bohème se pretează cu steak de vită la cuptor în sos de 

Caracteristicile vinului

An recolta
2013
Culoare
Roșu
Mentiuni
Struguri Eco
Soi
Cabernet Sauvignon, Merlot
Tip
Sec