Corcova. Syrah Reserve
  • Corcova. Syrah Reserve
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Corcova. Syrah Reserve

Sticle de vin

Cantitate

Pret vin

59,00 RON

Transport gratuit în București

Corcova Syrah Reserve – un vin roșu sec irezistibil atât gustul cât și aromele soiului. O culoare de un roșu rubiniu ușor închis tentează, gustul plin, condimentat, dublat de fine arome de cuișoare. Final lung fructat cu ceva note de fum. Syrah Reserve se potrivește perfect cu un platou generos de carne roșie coaptă. Evitați brânza de burduf pentru că aceasta acoperă din gustul plin al vinului.

Caracteristicile vinului

An recolta
2013
Culoare
Roșu
Mentiuni
Struguri Eco
Soi
Syrah
Tip
Sec