• SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Atu Fetească Albă 2018

Produse

Cantitate

Pret vin

45,00 RON

Transport gratuit în București

Atu Fetească Albă -  o culoare vie, atrăgătoare. O definește un buchet de flori albe dublate de senzații proaspete de citrice. Un corp frumos echilibrat, vioi și elegant. Un gust desăvârșit creat pentru momente de bucurie. În Republica Moldova, Feteasca Albă de la Atu a fost desemnată vinul verii 2018. Ediție limitată 1800 de sticle în total. În Romania au ajuns doar 500 de sticluțe magice. Alcool 12,5%.

0040atu

Caracteristicile vinului

An recolta
2017
Culoare
Alb
Soi
Fetească Albă
Tip
Sec