Atu Fetească Neagră Merlot Cabernet Sauvignon
  • Atu Fetească Neagră Merlot Cabernet Sauvignon
  • SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Atu Fetească Neagră Merlot Cabernet Sauvignon

Produse

Cantitate

Pret vin

65,00 RON

Transport gratuit în București

Atu Fetească Neagră, Merlot, Cabernet Sauvignon - e un vin roșu sec, tânăr, maturat în baric francez doar 3 luni de zile. Culoare: roșu rubiniu intens cu reflexii violacee. Olfactiv dominat de fructe negre coapte, dulci, piper negru măcinat, tabac, dublat de arome delicate de caramel, nucă și cuișoare. O structură complexă, echilibrată și elegantă. Un final de lungime lungă, se simte maturitatea fructului, inclusiv notele condimentate. Bestial.Vinul a fost îmbuteliat într-o ediție limitată. Un vin roșu sec perfect asociat culinar cu  plăcinte moldovenești, mămăliguță, steak, sarmale sau chiar o friptură de porc.

0030atu

Caracteristicile vinului

An recolta
2017
Culoare
Roșu
Soi
Fetească Neagră Merlot Cabernet Sauvignon
Tip
Sec