• SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Atu Viorica 2018

Produse

Cantitate

Pret vin

40,00 RON

Transport gratuit în București

Un nou vin de la Atu Winery, Viorica 2018. Un soi alb din Republica Moldova ce ofera arome de fructe cu miez alb, suculente cum ar fi merele de vara si perele. 

Un nou vin de la Atu Winery, Viorica 2018. Un soi alb din Republica Moldova ce ofera arome de fructe cu miez alb, suculente cum ar fi merele de vara si perele.  Un buchet intens de flori albe dublate foarte fin de caise confiate. Cateva note condimentate si citrice. Structura proaspata echilibrata. Nivelul de alcool de 13,5% perfect integrat cu aciditatea usor macata. Un final proaspat, de lungime lunga. Senzatii minerale. 

0050atu

Caracteristicile vinului

An recolta
2018
Culoare
Alb
Soi
Viorica
Tip
Sec