Festival editie de toamna

In perioada 12-14 octombrie 2018, la Bucuresti, Palatul Parlamentului, va avea loc festivalul WINE & STREET FOOD FESTIVAL, editia de toamna.

Pretul unui bilet de acces este de 15 lei pentru zona Street Food, iar pentru zona de Vinuri pretul este de 20 lei.

Accesul in zona Street Food se poate realiza prin achizitionarea unui bilet in valoare de 15 lei, iar in zona de Vinuri – din interiorul Palatului Parlamentului – prin achizitionarea unui bilet in valoare de 20 de lei.

Asadar, accesul in ambele zone reprezinta contravaloarea a 35 de lei, insa intrarea exclusiv in zona de Vinuri este de asemenea 35 de lei.

In plus, pe cei care viziteaza zona Street Food vineri, 12 Octombrie, ii anuntam ca accesul in aceasta zona este Gratuit!

Zona dedicata vinului

In interiorul Palatului Parlamentului te poti intalni cu toti producatorii de vinuri in cele doua sali special amenajate, putand degusta si cumpara vinurile dorite si relaxandu-va apoi in zona de Lounge, unde au loc prezentari si demonstratii. Atu Winery va fi prezenta la standul B32, Asociatia Micilor Producatori din Moldova.

Wine & Street Food Festival Palatul Parlamentului 1

Zona dedicata Food Street

Zeci de food-truck-uri sunt pregatite sa te poarte in universul aromelor si gusturilor, asa cum numai ei stiu sa o faca in zona dedicate din Gradinile Palatului Parlamentului.
Wine & Street Food Festival inseamna asadar delicii pentru toate gusturile, arome de pe toate continentele, retete dintre cele mai nastrusnice … toate avand in comun:
GUSTUL original, pe care il poti intalni doar la un astfel de eveniment

Zona speciala de StreetFood devine restaurantul tau in aer liber, din gradina Palatului Parlamentului, pret de 3 zile, intr-un week-end de toamna minunat!

Pentru a cunoaste si testa cu adevarat vinurile produse pe meleaguri romanesti, alaturi de bucate alese, este mult mai benefic si mai placut ca vizitatorii sa aiba acces, inca de la inceput, intr-un spatiu primitor si plin de atractii.

Asa este cazul si Zonei de Lounge WINE & STREET FOOD Festival, precum si a zonei special dedicate Street Food. Aceasta zona va fi amenajata in Gradinile Palatului Parlamentului!

De asemenea, la WINE & STREET FOOD FESTIVAL toti vizitatorii primesc gratuit si:

– degustari din peste 500 de sortimente de vin
– stoc personal de vin (in urma festivalului) achizitionat la cele mai bune preturi din timpul anului
– o sticla de vin primita din partea casei (a organizatorilor) la plecare pentru primii 2.000 de vizitatori
– zona de socializare si jocuri de societate
– barurile mobile
– garderoba
– masa de poker
– magneti personalizati si PhotoBooth s.a.m.d.

Program Eveniment:
Vineri 12.00-22.00, ultima ora de intrare fiind 21.00
Sambata 12.00-22.00, ultima ora de intrare fiind 21.00
Duminica 12.00-21.00, ultima ora de intrare fiind 20.00