Volare Saraceni e timpul pentru noi aventuri

Volare Saraceni

TENTE PARFUMATE ȘI COLORATE… ÎN ROZ

Volare Saraceni – acest spumant demidulce din Italia mi-a plăcut chiar dacă sunt adepta vinurilor seci. Mai întâi, mi-a atras atenția culoarea, care îți oferă o iluzie cromatică, inițial pare a fi un rosé pal, dar admirându-l mai din aproape mi-am dat seama că e o nuanță de un galben pai cu reflexii roz. Nasul este intens parfumat cu note de fructe dulci combinate armonios cu câteva citrice, iar grepfrutul pare a fi cel mai evident. Pinot Grigio oferă un gust tandru, ușor, vibrant, cu tușe fructate. Volare Saraceni – revigorant, aciditate medie delicat integrată cu nivelul de alcool de 7% și zahăr de 45g/l. Gustul demidulce a învăluit bolta palatină, oferindu-i niște senzații fructate, dulci. Perlează fin, continuu. Postgust dulceag și ușor.

SARACENI WINERY

Saraceni Group este un proiect din Italia, Toscana,  creat de către Fratelli Saraceni, reprezentând cea de a doua generație de familie de vinificatori italieni inspirați de lifestyle și pasionați de vin. Reușita Saraceni Group constă în a putea combina armonios vinurile fine și moda, sau stilul de viață modern și bucătăria tradițională, chiar și în regăsirea libertății, a pasiunii în ritmul naturii.

Spiritul vizionar și inovator definește în totalitate acest brand în orice domeniu de la restaurante, servicii de ospitalitate până la vinicultură, toate create pentru a putea petrece cele mai frumoase momente.

Totul a început cu viziunea fondatorilor Lorenzo și Matteo (Fratelli Saraceni) de a transforma mica, prestigioasa și puțin cunoscuta vinărie într-un favorit al cosmopolitanilor și al iubitorilor de vin din întreaga lume. În scurt timp, vinurile Saraceni au devenit un simbol internațional al sărbătorii. Mai mult, fondatorii și-au propus de a „împărtăși magia vinurilor Saraceni cu toată lumea și de a crea amintiri de neuitat”.

Pe lângă producția de vinuri fine, Saraceni Group oferă servicii de alimentație și cazare la celebrul Ristorante I Tre Pini din Villa Alinari și Villa Machiavelli din centrul Toscanei, Chianti.

Articole din aceeași categorie
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on vk
VK
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on skype
Skype
error: Content is protected !!