Korlat Cabernet Sauvignon 2013

Korlat Cabernet Sauvignon
Korlat Cabernet Sauvignon 2013 1

Din categoria Korlat Cabernet Sauvignon. Vinăria Benkovac din Croaţia a fost cunoscută mai mult pentru rosé-urile sale faimoase, iar de mai bine de 10 ani reuşeste să obţină noi distincţii şi pentru vinurile roşii.

Eticheta lui Cabernet Sauvignon pare mai mult un joc cu pensula înmuiată în lac de culoare violet, apoi aplicată pe sticlă, marcând astfel cifra 13 (anul de recoltă).

Korlat Cabernet Sauvignon. În ceea ce priveşte vinul, Korlat Cabernet Sauvignon mi s-a părut uşor mai diferit ca stil, mai distinctiv. Roba sa de roşu rubiniu închis, cu uşoare reflexii violete deschise atrage necontenit privirea asupra sa. Olfactiv, vinul posedă un buchet intens marcat de cele mai pronunţate arome de coacăz negru şi prune. Discretele note vegetale şi cele de lemn se fac simţite după agitarea paharului. Aromele de prune uscate şi cuişoare au pus stăpânire pe gust fără a oferi loc şi altor note mai discrete. Complex, fructat, uşor astringent. Odată cu timpul, aciditatea a fost domolită şi integrată armonios cu nivelul de alcool de 13%. Postgustul fructat, lung și cu gust de prune uscate.

Articole din aceeași categorie
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on vk
VK
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on skype
Skype
error: Content is protected !!