• SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

5 Elemente Equinox 2017

Produse

Cantitate

Pret vin

130,00 RON

Transport gratuit în București

Cunoscătorii de vinuri bune apreciază vinurile Equinox. Vinuri bio, cu puțini sulfiți sau chiar deloc, care au un potențial frumos de învechire. 5 Elemente a devenit simbolul vinului de cea mai bună calitate din Republica Moldova. 5 Elemente 2017 este un cupaj roșu creat din: 

- Merlot 23%

- Malbec 23%

- Rară Neagră 19%

- Carmenere 18%

- Shiraz 17%

De menționat că vinul a fost ținut la butoaie de stejar timp de 22 de luni. Numărul de sticle este produs în ediție limitată de 5100 de sticle. Pe piața din România au ajuns doar 460 de sticle.

Un vin definit de note de fructe negre coapte, vanilie, scorțișoară și ciocolată amară. Un gust catifelat, mătăsos, cu fruct din plin. O structură echilibrată, elegantă cu un postgust bestial. Veți simți note de piper alb, dublate de un gust ușor condimentat. 

Perfect asociat cu preparate din carne roșie, vânat. 

Un cadou minunat care va impresiona chiar și după ani de zile. 

Caracteristicile vinului

An recolta
2017
Culoare
Roșu
Soi
Merlot, Malbec, Rara Neagra, Carmenere, Shiraz
Tip
Sec