Mergem la Festivalul „Vin la Cultură”, Iași

Festival Vin la Cultură Iași

VINURILE ATU LA FESTIVALUL DE LA IAȘI

A venit toamna, iar odată cu sosirea ei în toată țara au loc diverse evenimente ce țin de cultura vinului. De data aceasta, mergem în Moldova, la Iași, iar Atu Winery va fi acolo și te invită să deguști Atu roșu cupaj, Atu Rose, Atu Traminer și multe alte vinuri ce te vor încânta. Astfel fiind spuse, vă amintim că în perioada 22 – 23 septembrie, 2018, la Iași, Palas Mall – Atrium, se va desfășura cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Vinuri „Vin la Cultură”, eveniment organizat de OSR 2011 (Organizația Somelierilor din România 2011), cu participarea a peste 35 de crame din Italia, Republica Moldova și România. Festivalul Vin la Cultură se va desfășura între orele 12:00  – 20 :00.

De asemenea, în paralel cu festivalul dedicat vinului, în exteriorul Palas Mall,  vizitatorii vor putea să-și alinte papilele gustative cu ceva delicios pregătit de expozanții de la Street Food Festival.

Festival Vin la Cultură Iași – curioșii interesați de cultura vinului pot participa la Master Class-uri susținute de expozanți.

Vă așteptăm!

Articole din aceeași categorie
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on vk
VK
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on skype
Skype
error: Content is protected !!