Atenție! Festival! RO-Wine 2021 revine în Septembrie!

RO-Wine

După o perioadă grea, plină de restricții, începând cu această vară, lucrurile revin la normalitate. 

Un eveniment așteptat, dedicat vinurilor premium și superpremium revine cu o ediţie aniversară 5 ani. RO-Wine 2021! În sfârșit!!

Așadar, Fratelli va găzdui, pe 18 şi 19 septembrie 2021, festivalul RO-Wine, locul în care antreprenorii HoReCa şi profesioniştii din domeniu, dar şi iubitorii şi colecţionarii de vin pot interacţiona direct cu proprietarii cramelor participante.
Ca în fiecare an, festivalul va include crame din România, Europa şi din alte regiuni viticole ale lumii, o selecţie gourmet impresionantă, masterclass-uri susţinute de autorităţi în domeniu şi evenimente speciale.
Ca și la edițiile precedente, accesul profesioniștilor din piața horeca şi – proprietari, sommelieri, barmani, reprezentanţi – este gratuit în ambele zile.

ROWINE 2021

„Este un moment pe care îl aşteptam de aproape un an şi jumătate. În condiţiile în care piaţa HoReCa a fost paralizată atâta vreme, iar producătorii de vinuri premium şi-au văzut cea mai importantă piaţă devenind, cu mici excepţii, nesemnificativă ca volum de vânzări, cred că un festival ca RO-Wine este o punte către relansarea de care avem cu toţii nevoie. Trebuie să interacţionăm, să ne revigorăm vechile parteneriate şi să descoperim unele noi, dar mai ales trebuie să ne reobişnuim să împărţim un pahar de vin cu oamenii importanţi pentru noi. Am ales să organizăm festivalul în septembrie pentru a putea garanta că vom oferi acelaşi standard de
organizare şi participare cu care i-am obişnuit pe vizitatorii şi participanţii de până acum. În plus, este al cincilea an de RO-Wine, adică o adevărată aniversare a lumii vinului, şi totul trebuie să fie perfect! Şi va fi perfect!”, spune Marinela Ardelean, co-organizator al festivalului.

Vom reveni în curând cu detalii legate de participanţi, parteneriate, ambasadori ai festivalului şi lista de evenimente şi masterclass-uri.
Până atunci, o vară frumoasă şi bucuraţi-vă de vin! 

Reține, RO-Wine 2021, 18-19 septembrie, Fratelli!

Articole din aceeași categorie
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on vk
VK
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on skype
Skype
error: Content is protected !!