Nu rata Goodwine 2019 – ediția de primăvară !

Goodwine 2019

MEMO – GOODWINE 2019, 6-7 APRILIE 2019

Dragilor, în acest weekend are loc cea de-a 23-a ediție a târgului de vin – GoodWine 2019. Evenimentul are loc la Romexpo, Pavilion nr. B, București.

Vă anunț din timp că de data asta organizatorii chiar ne-au pregătit mai multe surprize:

  1. Veți învăța cum să asociați mâncarea cu vinul. Un subiect important!
  2. Curioșii vor afla ceva nou despre zonele/regiunile viticole din România;
  3. Lansări de cărți;
  4. Multe vinuri savuroase, proaspete, pentru orice capricios.

De asemenea, felicitări organizatorilor pentru că au reușit să creeze o atmosferă adevărată a unui de târg de vinuri: butoaie, aranjamente florale, lumini calde.

Ieri, 5 aprilie, s-a organizat o conferință pe tema: ”Publicul nou și produsele cu tradiție. Paradigma publicului 25+”.

Invitați experimentați din industria Marcomm și a organizării de evenimente, festivaluri au oferit insight-uri din profilul și obiceiurile de interacțiune cu brandurile segmentului de public 25 – 45 de ani, un segment-focus pentru industria vitivinicolă:

  • Adrian Ichim și Alex Eftinoiu, IDEOLOGIQ – ”Tehnici inovatoare de marcomm pentru afacerile cu vinuri. Comunicarea digitală, branduri tradiționale și consumatori tineri”
  • Cristian Hossu, UNIVERSUM EVENTS – ”The Good, The Bad and the BTL – întrebări simple și răspunsuri complexe despre unde și cum merită să-ți cheltui banii astăzi în acțiuni de BTL”
  • Alin Vaida, JAZZ IN THE PARK – ”Produsul cult în era mass-market. O poveste de succes”

Astăzi, 6 aprilie 2019, la Goodwine 2019,  mi-am bucurat papilele gustative cu vinuri din zona Caucazului. Evident, nu puteam să ratez vinurile prefiloxerice din Armenia sau vinul corpolent, bărbătesc din Georgia, cum ar fi Saperavi. Dacă vă interesează un vin din rodii, alcool 12%, îl găsiți tot aici, la acest stand cu vinuri din Georgia.

Admiratorii vinurilor din Republica Moldova pot vizita standurile: Castel Mimi cu noul lor vin lansat „Castel Mimi Rara Neagră + Fetească” sau Saperavi în varianta baric și Ice Wine alb. Nu ocoliți nici standul vinăriei Chateau Purcari și Hâncești.

Dacă sunteți în căutarea unui spumant răcoritor, vă recomand, să mergeți la standul Domeniile Panciu, sau alegeți un spumant de la Apriori, Republica Moldova.

Rose-ul de Domeniile Sera m-a impresionat cu gustul lui proaspăt și catifelat. Un vin rose creat din soiul italian de strugure  Sangiovese. Vi-l recomand cu drag. Să nu uit să pomenesc de crama Viișoara, reprezentanții lor mi-au oferit spre degustare celebrul Chardonnay -ul baricat cu numele de Conu’ Albu.

Am deja un plan pentru ziua de mâine, voi degusta alte  vinuri din România, Chile, Spania și Franța.

Program:

06.04.2019 – 11:00 -20:00

07.04.2019- 11:00 – 20:00

Biletele le puteți procura de aici: http://goodwine.ro/?fbclid=IwAR2Vg4t7ujhYr5L1N2alTIjRbAvF6DgRp-ITyWujrfYY9jSbYidXj_RNYmE

Articole din aceeași categorie
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on vk
VK
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on skype
Skype
error: Content is protected !!