Comenzi

Comandă minimă pentru zonele din afară municipilui Bucureşti, este de 2 sticle. Toate preţurile afişate pe site sunt în RON şi conţin TVA. Preţurile nu conţin taxele de transport. Acestea vor fi trecute separat pe factură fiscală.

Factură fiscală se emite conform legislaţiei în vigoare din România şi se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile făcute în zilele lucrătoare, până la ora 16:00, ora României, se expediază în cel mult o zi lucrătoare.

Conform legilor în vigoare, comandă făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator şi Diwine Project SRL şi trebuie executată de către ambele părţi. Pe de parte, SC Diwine Project SRL se obligă să livreze produsele şi serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii efectuate.

CONFORM Ordonanţei Guvernului 130/2000 cu modificările aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 şi OUG 174/2008:

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare produsului de pe www.vinlavin.ro , în termen de 12 ore de la efectuarea comenzi.

Consumatorul are responsabilitatea şi obligaţia să onoreze comandă în momentul în care este solicitat telefonic de opratorii de curierat.

Ne rezervăm dreptul de a modifică preţurile afişate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Utilizatorul are responsabilitatea că înainte de a folosi aceste servicii să cunoască şi să accepte condiţiile şi termenii serviciilor.

 

Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

 

Politică de plată

 SC Diwine Project oferă 2 modalităţi de plată pentru produsele de pe www.vinlavin.ro :

1. se va achita cash prin intermediul agentului de la serviciul de curierat.

2. Cash la ridicarea produsului livrat de colegii din echipa Vinlavin.ro