Magazinul online de vinuri - vinlavin.ro

Vin roșu

Vin rosu

Ne-am propus să oferim vinuri roșii de calitate: românești, moldovenești, italienești și georgiene. Vinuri create din o varietate de soiuri nobile sau specifice unei anumite regiuni viticole. Dacă vă interesează vinurile roșii din regiunile menționate care au cucerit lumea accesați mai jos.

Vin alb

Vin alb

Zilele calde de vară le putem potoli cu un vin alb sec creat din soiuri de struguri care bucură simțurile. Un alb demisec sau demidulce împacă orice pretențios, pe când un vin alb dulce va sta bine alături de o prăjiturică. Tu ce vin alb preferi?

Vin rose

Vin rose

Vinul rosé este creat din struguri roșii. În funcție de nuanța și de stilul dorit, culoarea obținută se datorează pielițelor zdrobite care stau la o anumită temperatură timp de câteva ore în contact cu mustul. Rosé - aliatul perfect pentru indeciși.

Vin moldovenesc

Vin moldevesnesc

Astăzi vinurile moldovenești au un alt stil și o nouă prezentare. Am ales cu grijă vinurile de la producătorii moldoveni care au cucerit și inspirat întreaga lume. Mai mult, punem accent pe promovarea vinurilor de la micii producători din Moldova.

Vin românesc

Vin romanesc

Cu siguranță, vinul românesc își bucură necontenit admiratorii. Prin proiectul nostru, susținem micile vinării românești cu vinuri de excepție. De asemenea, salutăm orice producător care aduce pe piață ceva nou și de calitate.

Comenzi

 

Comandă minimă pentru zonele din afară municipilui Bucureşti, este de 2 sticle. Toate preţurile afişate pe site sunt în RON şi conţin TVA. Preţurile nu conţin taxele de transport. Acestea vor fi trecute separat pe factură fiscală.

Factură fiscală se emite conform legislaţiei în vigoare din România şi se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile făcute în zilele lucrătoare, până la ora 16:00, ora României, se expediază în cel mult o zi lucrătoare.

Conform legilor în vigoare, comandă făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator şi Diwine Project SRL şi trebuie executată de către ambele părţi. Pe de parte, SC Diwine Project SRL se obligă să livreze produsele şi serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii efectuate.

CONFORM Ordonanţei Guvernului 130/2000 cu modificările aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 şi OUG 174/2008:

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare produsului de pe www.vinlavin.ro , în termen de 12 ore de la efectuarea comenzi.

Consumatorul are responsabilitatea şi obligaţia să onoreze comandă în momentul în care este solicitat telefonic de opratorii de curierat.

Ne rezervăm dreptul de a modifică preţurile afişate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Utilizatorul are responsabilitatea că înainte de a folosi aceste servicii să cunoască şi să accepte condiţiile şi termenii serviciilor.

 

Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

 

Politică de plată

 SC Diwine Project oferă 3 modalităţi de plată pentru produsele de pe www.vinlavin.ro :

1 prin virament bancar către contul nostru deschis la ING Bank, IBAN: RO48INGB0000999905729837;

2. se va achita cash prin intermediul agentului de la serviciul de curierat.

3. Cash la ridicarea produsului livrat de colegii din echipa Vinlavin.ro