Magazinul online de vinuri - vinlavin.ro

Vin roșu

Vin rosu

Ne-am propus să oferim vinuri roșii de calitate: românești, moldovenești, italienești și georgiene. Vinuri create din o varietate de soiuri nobile sau specifice unei anumite regiuni viticole. Dacă vă interesează vinurile roșii din regiunile menționate care au cucerit lumea accesați mai jos.

Vin alb

Vin alb

Zilele calde de vară le putem potoli cu un vin alb sec creat din soiuri de struguri care bucură simțurile. Un alb demisec sau demidulce împacă orice pretențios, pe când un vin alb dulce va sta bine alături de o prăjiturică. Tu ce vin alb preferi?

Vin rose

Vin rose

Vinul rosé este creat din struguri roșii. În funcție de nuanța și de stilul dorit, culoarea obținută se datorează pielițelor zdrobite care stau la o anumită temperatură timp de câteva ore în contact cu mustul. Rosé - aliatul perfect pentru indeciși.

Vin moldovenesc

Vin moldevesnesc

Astăzi vinurile moldovenești au un alt stil și o nouă prezentare. Am ales cu grijă vinurile de la producătorii moldoveni care au cucerit și inspirat întreaga lume. Mai mult, punem accent pe promovarea vinurilor de la micii producători din Moldova.

Vin românesc

Vin romanesc

Cu siguranță, vinul românesc își bucură necontenit admiratorii. Prin proiectul nostru, susținem micile vinării românești cu vinuri de excepție. De asemenea, salutăm orice producător care aduce pe piață ceva nou și de calitate.

Termeni şi condiţii generale pentru site-ul vinlavin.ro

Accesarea şi folosirea acestui site, implică nemijlocit faptul că dumneavoastră acceptaţi toţi termenii şi condiţiile formulate de SC Diwine Project SRL. Vă rugăm să citiţi cu atenţie toţi termeni şi toate condiţiile stabilite. Aceste condiţii intră în vigoare de la dată şi ora la care aţi accesat sau comandat produsele despre acest site. 

Informaţii despre produse

Din punct de vedere fotografic, vinlavin.ro prezintă diferit unele vinuri din Republica Moldova și România. Descrierea vinurilor este realizată de somelierul nostru autorizat Diana Moraru. Totuşi, datorită simţurilor folosite la savurarea vinului, unii consumatori pot identifica şi alte arome sau gusturi care nu au fost descrise în unele descrieri.  

Limitarea responsabilităţii pentru comentariile utilizatorilor- Utilizatorii siteului nostru sunt bineveniţi de a face comentarii pe această pagină de internet, însă SC Diwine Project SRL îşi rezervă dreaptul de a nu publică acele comentarii cu un conţinut amoral, obscent defăimător care pot afecta într-o oarecare măsură starea de spirit a altor persoane. De asemenea, nu vom permite comentariilor care contini diverşi viruşi, sau alte texte de promovare ale altor produse de la alte companii, oferte etc. Condițiile din acest aliniat sunt valabile şi pentru paginile de Facebook şi Instagram. 

Înregistrarea ca membru

În momentul în care decideţi să va creaţi un cont pe siteul www.vinlavin.ro , sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, în funcţie de specificaţiile din formularele aferente şi sunteţi de acord să furnizaţi aceste informaţii corect şi complet.

În cazul în care considerăm că obligaţia această nu este respectată, ne rezervăm dreptul să va blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.

Autentificarea că membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator şi a unei parole. Păstrarea în siguranţă a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecinţele oricărei activităţi desfăşurat prin folosirea parolei revenindu-vă integral.

Sunteţi de acord să ne înştiinţaţi imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Confidenţialitatea datelor personale

Datele cu caracter personal solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul şi adresa de email. În momentul în care doriţi să cumpăraţi online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare şi modalitatea de plată.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Diwine Project SRL  numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea şi livrarea comenzilor.

Copyright

Conţinutul acestui site, imagini, texte, grafice şi video aparţin SC Diwine Project SRL, producţie proprie  protejată de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea Nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Preluarea sau reproducerea materialelor de pe www.vinlavin.ro se face cu acordul administratorului SC Diwine Project SRL. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

Că urmare a legislaţiei în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce priveşte:

Întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive. 

Deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.

Informaţiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.

Ne rezervăm dreptul de a refuză o comandă atunci când:

-produsul comandat nu este pe stoc 

- identificarea unor erori în informaţiile despre produs, inclusiv preţul sau o oferta promoţională

- dacă datele personale completate nu sunt reale 

În momentul în care apar careva probleme va vom contacta telefonic sau la adresa de mail. 

Dispoziţii finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni şi condiţii, precum şi orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

SC Diwine Project SRL:

CUI: 35753982

Nr. ordine: J40/3277/2016

IBAN: RO48INGB0000999905729837 – ING Bank

Contact: 073 338 6543

Email: [email protected]