Wine festival la Cluj – Central Park Wine Festival 2018

wine festival Cluj

WINE FESTIVAL CLUJ 2018

Vara se încheie cu un festival în aer liber, la Cluj,  dedicat vinului, gastronomiei, culturii și a muzicii. Astfel, timp de 4 zile (30 august- 2 septembrie 2018), Clujul va găzdui prima ediție a festivalului Central Park Wine Festival 2018.

La Wine festival Cluj invitații vor degusta din ele mai bune vinuri, cele mai delicioase preparate culinare, muzică de calitate, proiecții de film în aer liber, dezbateri, petreceri tematice, jocuri pentru copii, activități pentru toate gusturile și produse pentru toate buzunarele.

La eveniment puteți degusta vinuri din România (Domeniile Sera, Domeniile Pogany și altele), Franța, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Bulgaria, Argentina, Australia și Chile. Evident, la standul Micilor Producători din Moldova vom fi și noi prezenți, Atu Winery. Prietenii din Cluj vor putea degusta vinurile Atu, Chardonnay 2017, Atu Feteasca Albă 2017, Cupaj roșu, rose, Traminer, Muscat.

Intrarea este liberă, însă degustările se plătesc.  Degustările și achiziționarea vinurilor de fac în baza tichetelor valorice (valoarea unui singur tichet este de 5 lei). Toate degustările Premium, precum și vânzările vinurilor prezentate de cramele aflate la festival se vor face în baza prezentării unui astfel de tichet / mai multor astfel de tichete (în funcție de câte degustări doriți să savurați sau câte vinuri doriți să cumpărați).

FESTIVALUL VINULUI

Wine festival Cluj – Vinul a reprezentat mereu mai mult decât un bun de consum: el este un simbol al civilizației și calității vieții. Fascinant prin caracterul său versatil, legat de pământul și oamenii care l-au creat, vinul este un amestec mereu suprinzător de artă, rafinament, cultură și cunoaștere. Fiecare vin este unic, fiecare are personalitate și o poveste pe care o poți cunoaște doar prin degustare.

De aceea, la Central Park Wine Festival, vinuri din toate colțurile lumii te așteaptă să le deguști pentru a le afla poveștile, pentru a călători, cu ajutorul buchetelor de arome, printr-un univers rafinat, ce te va încânta. Haide în Parcul Central din Cluj-Napoca între 30 august și 2 septembrie și vei afla totul despre cum se degustă un vin, despre cum îi poți descifra tainele și despre secretele facerii unui vin bun.

Program de la 10:00-18:00

Vă așteptăm!

Articole din aceeași categorie
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on vk
VK
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on skype
Skype
error: Content is protected !!