Wine and Street Food Festival – ediția de vară de la Parlament

STREET FOOD

În perioada 12-14 iulie 2019, la Palatul Parlamentului se va desfășura ediția de vară a festivalului Wine and Street Food Festival. Vineri, 12 iulie 2019, în prima zi a festivalului, organizatorii au decis ca în acestă zi intrarea să fie gratuită.

Dintre cei 70 de food-truck-eri prezenti la Wine and Street Food Festival este clar ca puteti alege si savura orice.

Important de stiut este ca la fiecare editie selectia truck-urilor este realizata dintre cele 300 de cereri, pentru a ne asigura ca cei mai buni si mai asteptati sunt prezenti la eveniment.

Mai mult chiar, 25 de food-truck-uri se vor lansa in premiera la Wine and Street Food, asa ca oferta este una generoasa si… unica!

Toate acestea va sunt prezentate intr-un cadru relaxat, atent organizat pe acorduri de muzica jazzy si chill-out.

WINE

Asociația Micilor Producători de Vinuri din Moldova vă așteaptă cu vinuri de excepție la standul nr. 9. Veți putea degusta vinuri de la Equinox cu 5 Elemente, Malbec și 3 Crai; vinuri de la Atu Winery cu Viorica, cupaj roșu și rose; Gogu Winery cu Metafora; Minis Terrios cu vinurile sale de Roșu și Negru Împărat, mai nou și Harap Alb. Apoi, Vinăria Novak cu faimoasele vinuri albe seci de Alb de Onițcani. Pripa Winery cu Feteasca Neagră. Vinăria Dac va fi alături cu Balada și alte vinuri. Rețineți: Stand nr.9

Pentru a va decide asupra vinului preferat, aveti pe toata durata evenimentului o bratara de acces continand un QR Code, pe care expozantul il scaneaza, preia comanda si livrarea cantitatii de vin dorite (orice cantitate) are loc imediat dupa eveniment. Astfel puteti realiza stocuri in rezerva personala pana la urmatoarea editie Wine and Street Food Festival, cu discount intre 20-50% fata de preturile pietei.

De asemenea, la Wine and Street Food Festival, primii 2.000 de vizitatori primesc GRATUIT, la plecare, o sticla de vin de la Biblioteca de Vinuri, o zona special amenajata cu vinuri oferite, la alegere, de catre toti expozantii pentru vizitatori.

PROGRAM

Program Eveniment:
Vineri 12.00-22.00, ultima ora de intrare 21.00
Sambata 12.00-22.00, ultima ora de intrare 21.00
Duminica 12.00-21.00, ultima ora de intrare 20.00
Pret bilet:
Pretul unui bilet in zona de Street Food este 15 lei, iar pentru Wine 20 lei.
Vineri, 12 iulie, pentru Street Food accesul este GRATUIT!!!!
Nota: accesul in zona Wine presupune achizitionarea unui bilet aferent zonei de Street Food, intrucat accesul in aceasta zona se face parcurgand zona Street Food.

Articole din aceeași categorie
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on vk
VK
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on skype
Skype
error: Content is protected !!