Oare toți bărbații frumoși au un pahar de vin în mână?

VĂ PLAC VINURILE ALBE? DAR BLONZII?

Pentru a fi mai ușor femeilor în alegerea unui vin am decis să compar un anume soi din strugure cu un bărbat. Descrerile nu sunt adresate doar femeilor, unii bărbați s-ar putea regăsi. Voi începe cu vinurile (monocepaj) albe. Cum înțelegem vinul?
Dacă vă plac barbații blonzi cu ochii verzi, plini de sine, băgăcioși în seamă și obraznici, Sauvignon Blanc corespunde pe deplin acestei descrieri. Mai sincer decât el nu e nimeni. Chiar dacă e direct și rece, își are propriul farmec de a atrage atenția asupra lui. Savurați-l tânăr! Pentru el dragostea durează 3 ani! Un vin cu arome de flori de soc, salcâm și flori de câmp. Gustul fresh oscilează plăcut între mere verzi și citrice.
Riesling e un blond simpatic, mai corpolent, îndrăzneț, echilibrat, iar uneori, introvertit. E genul de bărbat cu un chip mai serios și tăcut. Un cavaler modest, dar care dă dovadă de un anumit rafinament și un stil individual. Îi place să te cucerească cu nectarine, caise, fructe tropicale, pere și uneori cu un gust de minerale. Un vin aromat, complex, structurat, admirat chiar și după 3 ani de viață.
El e un romantic desăvârșit. Întreaga lume e la picioarele lui. Chardonnay nu mai are nevoie de o introducere. E un blond atrăgător și seducător. Cochetează privindu-te în ochi. Un vin elegant, cu arome de miere, pâine proaspătă, unt sau vanilie.
Pinot Gris e un șaten frumos căruia nu-i plac lucrurile complicate. Un tânăr visător cu un „suflet” delicat, dar prietenos. Un vin ușor, plin cu arome suave perfecte pentru un început de aventură.

VINURILE ROȘII ȘI BRUNEȚII

Față de cele albe, vinurile roșii au o viață mai lungă. Trecute prin timp sunt de-a dreptul amețitoare. Unele dintre femei, dupa ce l-au „întâlnit” pe acel roșu, vorbesc despre vinurile albe ca simple aventuri din tinerețe. Prezentarea generală o închei cu o imagine ce place tuturor reprezentantelor sexului frumos, un episod clasic în opinia bărbaților. Imaginați-vă o seară perfectă, îmbrăcată în preferata voastră little black dress, seducătorul ruj roșu, iar alături un gentelman în compania căruia sunteți încrezătoare și mai atrăgătoare. Cu alte cuvinte, toată scena se reduce la o femeie frumoasă cu un pahar de vin roșu în mână.

Cabernet Sauvignon e un brunet, înalt, puternic și plin de energie. Impulsiv. La maturitate, devine mai echilibrat și stăpânit. Armonios, plin de cireșe coapte, prune sau fructe de pădure.

Oare toți bărbații frumoși au un pahar de vin în mână? 1

Merlot, la rândul lui, e un brunet de statură medie și echilibrat. Tandru, generos și diplomat. Un adevărat gentelman. Un vin care satisface orice pretențioasă. Catifelat, delicat, caracterizat de fructe negre sau bomboane aromate.
Syrah – e un brunet, puternic, cu o constituție corporală de invidiat, însă, puțin nebun, nu ține cont de părerea altora, îi plac aventurile picante. Un vin fructat, frumos condimentat.
Pinot Noir – introvertit, greu de înțeles, pretențios, dar elegant. Cu toate ciudățeniile lui mereu găsește pe cineva să cucerească. Un vin cu un corp ușor, intens aromat.

Articole din aceeași categorie
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on vk
VK
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on skype
Skype
error: Content is protected !!