Wine festival 2021. Calendar evenimente cu și despre vin

wine festival 2021

După o perioadă mai lungă de restricții cauzată de pandemie, lumea revine la normalitate. Drept rezultat, în perioada următoare vor fi desfășurate tot mai multe evenimente din lumea vinului. Le vom numi pe scurt wine festifal 2021. Majoritatea târgurilor și festivalurilor se țin în perioada caldă, în aer liber, pentru a respecta reglementările impuse de autorități.

Mai jos am pregătit calendarul evenimentelor wine festival 2021:

VIN ESTIVAL 12-14 august 2021, Mamaia

wine festival 2021

Vin Estival – Eveniment marca Goodwine desfășurat la Mamaia Melody 2021. organizat conform regulilor sanitare în vigoare la data desfășurării evenimentului.

GoodWine aduce vinul pe faleza din Mamaia, într-un loc legendar pentru divertismentul de calitate de pe litoralul românesc, MELODY, în perioada cea mai iubită și dorită de către turiști a sezonului estival.

Pentru a onora locația, dar și pentru a ne bucura mai mult, vom invita artiști care vor performa live, pe terasa Melody, un spațiu exterior generos, de peste 1.000 metri pătrați, unde producători și importatori vor fi pregătiți să întâmpine pasionații de vin și nu numai, pentru a petrece momente de neuitat.

De asemenea, la acest wine festival 2021, vizitatorii vor avea la dispoziție un magazin de vinuri, de unde vor putea achiziționa vinurile prezentate în cadrul festivalului.

Prețul biletului de acces, include un pahar de degustare standard, este 35 lei.

wine festival 2021

Central Park Wine Festival, 26-29 august 2021,Cluj

Faimosul festival de la Cluj, Central Park Wine Festival își anunță lansarea următoarei ediții la sfârșitul lunii august 2021. Mai exact, festivalul este programat în săptămâna din 26-29 august. Organizatorii nu oferă prea multe detalii despre eveniment și participanți, dar vă îndemn să le urmăriți pagina aici.

Salonul Vinurilor Millésime, 3-5 septembrie 2021, Cetatea Oradea

A treia ediție a Salonului Vinurilor Millésime va avea loc în luna Septembrie în Cetatea Oradea! Vă așteptăm așa cum v-am obișnuit cu vinuri bune, masterclass-uri și multă voie bună. Mai multe detalii în curând! Mai multe etalii fie pe pagina lor de Facebook. Biletele variază în funcție de preferințele vizitatorilor.

Nu uităm de RO – Wine 2021, 18-19 septembrie 2021. Detalii în articolul precedent.

Articole din aceeași categorie
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on vk
VK
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on skype
Skype
error: Content is protected !!